Voor wie is het?

Jij bent een ambitieuze starter in de leeftijd van 22 tot 35 jaar. Je zoekt uitdagend werk waarmee je bouwt aan een sterke en sociale samenleving. Dit wil je gaan doen als ondernemend professional. Voor een werkgever, of als zelfstandig ondernemer of freelancer.
Starters4Communities kick-start jouw carrière met impact!

Wat bieden wij?

Een praktijkgericht trainingsprogramma van vijf maanden. In een team van ongeveer drie starters werk je aan een wijkinitiatief of sociale onderneming. Jij krijgt:

Een uitdagende opdracht.

22 bijeenkomsten en workshops.

Een expeditie langs wijkondernemingen.

Een persoonlijke coach.

Peer-to-peer support sessies.

De kans een spannende crowdfund campagne op te zetten.

Toegang tot tools, resources en professionele netwerken

Een certificaat en referentie.

Een spetterende eindviering.

Wat levert het op?

Een ervaring voor het leven en de kickstart van een inspirerende carrière! Aan het eind van het traject heb jij:

21st century skills die er toe doen in een snel veranderende maatschappij.

De tools en vaardigheden om zelf een sociale onderneming te starten.

Een sterk CV of portfolio.

Sterk professioneel netwerk.

Inzicht in jouw talenten, passies en leerpunten.

Lidmaatschap van het S4C-alumninetwerk; een community van starters zoals jij.

Bewaren

58% van onze eerdere deelnemers vond al voor het eind van het programma betaald werk op niveau! Hiervan begon rond de 20% voor zichzelf als freelancer of ondernemer, en vond 37% een betaald traineeship of een vast dienstverband.

Nieuwsgierig?

Het programma in Nijmegen start begin 2017. Voor dit programma organiseren we een informatiebijeenkomst. Meld je aan en we sturen je meer informatie en een uitnodiging voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst.

En er is meer… Het S4C alumninetwerk!

Je wordt automatisch lid van het S4C-alumninetwerk. Het netwerk bestaat nu uit 466 starters, die net als jij op ondernemende wijze de wereld willen verbeteren. Starters4Communities faciliteert een actieve online en offline community. Het doel is om jou te informeren en inspireren over alles wat met sociaal ondernemen te maken heeft, carrièremogelijkheden te delen en alumni een platform te bieden. Samen staan we sterker.

Dit zeggen de deelnemers:

Jiska“Voor mij was S4C een praktische en inspirerende leerschool, die veel impact heeft gehad op ons als starters en op de wijk(ondernemingen)! Ik werk nu als programmamedewerker bij Social Enterprise NL.”  – Jiska Klein

Bewaren

Elizabeth-Njeru“S4C heeft mij geholpen met de balans tussen denken en doen – met de nadruk op doen! Na mijn afstuderen had ik geen idee waar ik mijn kennis kon toepassen en hoe ik daar impact mee kon creëren. Bij S4C werk je multidisciplinair en merkte ik dat ik met de bijdrage van mijn kennis veel kan betekenen voor een ander!” Geoffrey van der Horst  werkt nu als Social Business Developer bij Avans. 

Bewaren