glow up! rotterdam

Heb jij een tussenjaar, gestopt met je studie of moet je nog beginnen met je studie? Wil jij deze tijd gebruiken om meer ervaring op te doen, bouwen aan een kick-ass CV en connecten met anderen?

Haal meer uit jezelf en ontdek hoe jij de beste versie van jezelf kan zijn. Doe waar jij energie van krijgt, terwijl je nieuwe skills ontwikkelt en een impact maakt in Rotterdam! Bij GLOW UP! Rotterdam start jij sterk met jouw toekomst.

programma

Durf jij de uitdaging aan te gaan om een half jaar te knallen? Mooi! Jij wordt onderdeel van de GLOW UP!-community. Hier doen we dingen samen. Hier zijn we er voor elkaar.

Je gaat trainingen volgen, waarin je skills leert waar je echt wat aan hebt. Met jouw eigen coach kijk je naar jouw dromen en kansen. Vergeet saaie klaslokalen en collegezalen – bij GLOW UP! ga jij direct aan de slag met jouw team bij mooie projecten uit Rotterdam. Zo doe je meteen werkervaring op en bouw je aan jouw netwerk. Jij gaat een steentje bijdragen aan sociale en duurzame projecten. Zo bouwen we meteen aan een mooie stad.

En dat voelt goed.

start: februari 2020

meld je aan

Kom woensdag 15 januari naar de informatiemiddag van GLOW UP! in Rotterdam. Maak kennis met onze methode, trainingen, challenges en onze community van changemakers.

Tijd: 15.30 uur tot 17.00 uur
Locatie:
Hofplein 19, Rotterdam

We vinden het fijn als je je even aanmeldt voor je komst!

wat bieden we

Het GLOW UP! programma is voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar oud. Het is serious business, want je zult er een half jaar lang, 20 uur per week mee bezig zijn. Zie het als een investering van jouw tijd in jouw toekomst. En dat je daarmee ook nog impact maakt en iets terugdoet voor ons mooie Rotterdam, dat is dan weer mooi meegenomen ;).

Z

gratis meedoen

Wij investeren in jouw toekomst en die van Rotterdam. Aan dit programma zijn geen kosten verbonden. Jij betaalt met jouw inzet, enthousiasme en tijd.

Goeie deal, toch?

Z

training & ontwikkeling

Bij GLOW UP! ga jij de beste versie van jezelf ontdekken. Hier leer je praktische skills waar je écht wat aan hebt. Je gaat namelijk aan de slag bij toffe projecten met impact in Rotterdam. 

Z

glow up! community

 In de GLOW UP! community kijken we naar elkaar om. Hier pakken we samen dingen aan. Jongeren halen het beste uit zichzelf, een ander en de stad. Een stad, waarin we samen leren, groeien en verbinden.

meer informatie

maatschappelijke diensttijd

GLOW UP! Rotterdam is een initiatief van Maatschappelijke Diensttijd. De Maatschappelijke Diensttijd is een programma van de overheid waar jongeren worden uitgedaagd en geïnspireerd om iets goeds te doen voor de maatschappij. Tijdens de maatschappelijke diensttijd is het belangrijk dat het je helpt als jongere om erachter te komen waar jouw interesses liggen en waar je goed in bent. Er zijn door heel Nederland ontzettend veel mooie projecten voor jongeren opgezet om dit te gaan ontdekken. GLOW UP! is een van deze projecten, speciaal voor jongeren in Rotterdam.

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.