voor organisaties

HÉT PROGRAMMA VOOR DE ONTDEKKERS VAN MORGEN

Het Trailblazers ‘flagship’ programma is een traject waarin een groep van 8 tot 16 professionals op pragmatische wijze een impact gedreven oplossing uitwerkt. Van idee tot impact. We noemen dit Impact Driven New Business Development (ID-NBD). Dit kan gaan om zowel, een product, dienst als proces. Het programma is daarmee relevant voor zowel start-ups, MKB als grootbedrijf. 

Het Trailblazers programma kan ‘inhouse’ gegeven worden in een modulair format. Dit is interessant voor groepen vanaf acht personen en meestal aan te raden voor teams die ofwel op verschillende afdelingen werken in een grote organisatie ofwel een vergelijkbare rol vervullen in internationaal verband. Het inhouse programma dient naast een business development traject en een leiderschapsprogramma als een integratie en bedrijfscultuur versterkend traject.

De modulen van het het Trailblazers Inhouse programma bestaan uit de kernmodule en drie losse verdiepingsmodules. De kernmodule Impact & Sustainable Development (5 dagen) bestaat uit vier achtereenvolgende dagen en twee middagen. De verdiepingsmodules (3 dagen) zijn Impact Leadership; Purpose & Positive Change; en Measuring Impact, Systems & Communication.

Over ons
Starters4Communities biedt al jaren trainings- en ontwikkelprogramma’s in impact ondernemerschap. Sinds onze start in 2013 werkten we met meer dan 400 projecten aan het vergroten van hun impact en financiële duurzaamheid en begeleidden we meer dan 1200 deelnemers met de ontwikkeling van professionele impact.

We gaan graag in gesprek om te kijken hoe ons traject ten bate kan komen van uw organisatie en medewerkers.

Wij verbinden starters en professionals aan impactprojecten

Wij staan voor impact ondernemen

w

Ons motto is
leren door te doen

Samen, bottom-up
innoveren

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.