voor organisaties

Maak de transitie naar de nieuwe economie

Voor organisaties en bedrijven ontwikkelen wij programma’s op maat. Wij trainen medewerkers zodat zij in staat gesteld worden om initiatieven te ontwikkelen die de organisatie klaarstomen voor de nieuwe economie. 

Interesse om deze training in-company aan te bieden? We starten met een intakegesprek om de organisatiedoelen en sociale of duurzame ambities scherp te stellen. Wij ondersteunen bij het formuleren van de innovatievraag en het vormen van het ideale team.

De directie en medewerkers worden na de Design Sprint, halverwege het programma, betrokken bij het innovatieproces door deel te nemen aan het pitch- en netwerkmoment van het eerste prototype van de oplossing voor het vraagstuk. Na afronding van het programma denken wij mee over de verdere implementatie van de innovatie en hoe de organisatie de gewenste transitie intern kan versnellen. 

Over ons
Starters4Communities biedt al jaren trainings- en ontwikkelprogramma’s in impact ondernemerschap. Sinds onze start in 2013 werkten we met meer dan 400 projecten aan het vergroten van hun impact en financiële duurzaamheid en begeleidden we meer dan 1200 deelnemers met de ontwikkeling van professionele impact.

We gaan graag in gesprek om te kijken hoe ons traject ten bate kan komen van uw organisatie en medewerkers.

Wij verbinden starters en professionals aan impactprojecten

Wij staan voor impact ondernemen

w

Ons motto is
leren door te doen

Samen, bottom-up
innoveren

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.

contact

KvK 63805170

info@starters4communities.nl

Meer contactgegevens vind je bij Ons Team.