S4C ALUMNI OPGELET! Op 10 juni is DE kick-off van het S4C alumninetwerk. Kom en herleef jouw Starters4Communities ervaring! Netwerken met gelijkgestemden, inspiratie opdoen, je creatieve geest inzetten om sociale initiatieven te versterken, te werken aan jouw persoonlijke doorontwikkeling, en gewoon een vet gave tijd herleven en een borrel drinken met je oud-startersgroep!

Programma

Het alumni-evenement vindt plaats bij de Impact Hub Amsterdam. We hebben de hele Hub tot onze beschikking en starten om 14.30 uur. Hieronder het programma van de vier zalen.

 

Focus

 

Lab

Meer weten over de leiderschapstraining, bekijk De Directiefluisteraar flyer

 

 

Studio

 

Pitch your personal video: Presenteren kun je leren

 

Cafe

 

Aanmelden S4C alumni-evenement

Het alumni-evenement is gratis en exclusief voor onze 384 (oud-)deelnemers. We moeten natuurlijk wel een inschatting kunnen maken van hoeveel alumni er komen, wij hopen natuurlijk iedereen! Meld je voor 8 juni aan door dit formulier in te vullen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Wij hopen je op 10 juni te zien! Dit is de kick-off van het alumni-netwerk wat betekent dat we meer bijeenkomsten gaan organiseren. Wil jij meedenken of zelf iets organiseren?
Mail Aukje; aukje@Starters4Communities.nl

Tot de 10e, namens;

Joeri, Rutger, Ramiro, Isabelle, Lydia, Marjolijn, Merel, Mijke, Sophie, Myrthe, Raoul, Daisy, Lizette, Inger, Aukje, Sari en Manon

S4C Alumni Event

Locatie: Impact Hub Amsterdam
Adres: Haarlemmerweg 10A, 1014 BE Amsterdam