Over ons

onze visie

Starters4Communities streeft naar een impact ondernemende samenleving, bottom-up gevormd door changemakers. Wij geloven dat impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Wij maken de changemakers die hier voor nodig zijn.

 

onze impactdoelen

  • Changemakers jagen sociale verandering aan en realiseren een  betekenisvolle carrière met impact.
  • Een samenleving vol bottom-up en duurzame impactprojecten.
  • Een sterk ecosysteem sociaal ondernemen en groeiende beweging van changemakers. 

onze werkwijze

Starters4Communities biedt trainings- en ontwikkelprogramma’s aan waarmee we deelnemers opleiden tot effectieve changemakers met eigen visie. Bij ons leer je door te doen, in teams, met direct resultaat voor impactprojecten. Dit alles vanuit onze eigen praktijkgerichte methode met trainingen, tools, inspiratie, challenges, reflectie, een gids, en deel uitmakend van een groeiende community.

 

Wij verbinden starters en professionals aan impactprojecten

Wij staan voor impact ondernemen

w

Ons motto is
leren door te doen

Samen, bottom-up
innoveren

resultaten & impact

Starters4Communities streeft naar impact, kwaliteit en continue verbetering. Benieuwd naar onze impactcijfers, resultaten en verhalen achter onze programma’s, deelnemers en projecten?
Ga dan naar onze impact of lees dan ons impact report 2021.

impact onderneming

Starters4Communities is een impact onderneming: een onderneming met een “Impact First” missie. Zo zijn wij tevens opgenomen in het register van de Code Sociale Ondernemingen. Gezien er nog geen geschikte rechtsvorm is voor sociale ondernemingen, bestaat onze governance structuur uit een combinatie van Starters4Communities B.V. en de Stichting Starters4Communities

partners

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.