bedrijfssponsoren

Als Starters4Communities koppelen we starters op de arbeidsmarkt aan impactprojecten die hebben aangegeven een hulpvraag te hebben. Wij trainen starters in sociaal ondernemen en koppelen deze starters aan de impactprojecten. Zo kunnen zij het geleerde in de praktijk brengen en direct impact maken.

De financiering van deze trajecten komt deels uit een eigen bijdragen van de deelnemers en deels uit een crowfundcampagne. Met deze campagne dragen we bij aan de impact van de impactprojecten, zetten ze zichzelf als sociaal entre-/intrapreneur op de radar én maken ze lokaal sociale impact.

Diverse organisaties hebben bijgedragen aan de crowdfundingscampagnes omdat zij geloven in de lokale impact. Onderstaand vind je de bedrijven die onze programma’s mede mogelijk hebben gemaakt. Zij hebben één van onze  sponsorpakketten afgenomen, de gouden, zilveren of bronzen.

Wil jij met je organisatie ook bijdragen aan de sociale impact van onze starters? Wil jij genoemd worden op onze website? Stuur dan een mail naar info@starters4communities.nl en vraag een sponsorpakket op.

bedrijfssponsor goud

bedrijfssponsor zilver

bedrijfssponsor brons