februari 10, 2022

Een korte kennismaking met onze nieuwe directeur!

De passie voor sociaal ondernemen is bij Paul initieel ontstaan vanuit de culturele hoek. Dit mondde uit in het oprichten en uitbouwen van Gigstarter, een online platform voor live muziek dat de sector emancipeert van oude dogma’s en live muziek toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Paul is tevens verbonden als bestuurslid aan hun familiebedrijf Koninklijke de Kuyper distillers waar hij behoort tot de 11e generatie familieleden. Hij heeft een achtergrond in energie fysica en innovatiemanagement en woont in Landsmeer met vrouw en kinderen. In zijn vrije tijd houdt Paul van windsurfen, muziek maken en lezen.

Waarom S4C bij hem past? “Lange termijn waardecreatie en eerlijke, duurzame producten en diensten zouden de basis moeten zijn van iedere onderneming. Met Starters4Communities hoop ik de nieuwe generatie ondernemers op de juiste wijze te faciliteren en inspireren. En op termijn ook de juiste, impact gedreven moraal in de bestaande economie te verankeren”

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.