februari 10, 2022

Open brief van de #impactgeneratie

Generatiegenoten van prinses Amalia vragen haar te kiezen voor een studie met impact. In een open brief nodigen Anne Ritsma (25), Bob Hoftijzer (21), Chris van Bendegem (27) en Eva Zijlmans (26) de prinses, die op dit moment haar studiekeuze maakt, uit voor een inspiratiebezoek om kennis te maken met de nieuwe economie: duurzaam, inclusief, klimaatneutraal en met eerlijke ketens.

Ondersteunende partijen:
Deze oproep van betrokken generatiegenoten van prinses Amalia wordt breed ondersteund door sociaal en maatschappelijk ondernemend Nederland, waaronder: Starters4Communities, Futureproof & YIM, City Deal Impact Ondernemen, Erasmus Sustainability Hub, Rotterdam Business School, Michel Scholte (Minister van de Nieuwe Economie), MVO Nederland, Social Enterprise NL en anderen.

Dit initiatief ook ondersteunen?
Deel deze oproep, gebruik de social media kit en laat van je horen met de hashtag #impactgeneratie. Als organisatie bij de oproep aansluiten? Stuur een mail met naam en logo naar eva@stichtingstadsgarage.nl

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.