Het succes van Boro*Mini!

In 2015 deden Celia Geraedts en Lotje Terra mee aan het S4C Starters Lab. En met resultaat! Binnen korte tijd maakten zij de transitie van idee naar start-up! Boro* Mini is een sociaal en duurzaam label voor baby-artikelen, met als missie om alle baby’s een warm welkom te geven. Ge-upcyclede materialen worden op natuurlijke wijze vermaakt tot mooie babyproducten. Met elke aankoop draagt de koper bij aan een babystarterspakket voor een moeder die dat nodig heeft. De producten worden gemaakt in hun eigen Sociaal Atelier waar vrouwen met een uitkering worden geholpen om weer toe te treden tot de arbeidsmarkt.

Na afloop van het Starters Lab stroomden de dames door naar de Business Model Challenge van de Impact HUB. Eerder dit jaar wonnen zij als Sociale Helden een startsubsidie van Stadsdeel West. Op 13 juli werd de stichting opgericht. Nu kunnen Celia en Lotje echt gaan beginnen!

Starters4Communities is trots op deze dames en de welverdiende resultaten!
Leuke bijkomstigheid; onze eigen oprichter Manon Becher werd lid van het bestuur van Stichting Boro*Atelier. We blijven ze dus op de voet volgen!