educatie & ontwikkeling

Young Impactmakers Community

Bright Minds voor COVID19
mei 08, 2020

Wil jij je handen uit de mouwen steken in deze corona tijden? Meehelpen met corona initiatieven? Je eigen initiatief starten of heb je een initiatief en kun je ondersteuning gebruiken?

BRIGHT MINDS VOOR COVID19

Drie gratis online trainingenen

Starters4Communities maakt een nieuw, online, sociaal ondernemen programma van 8 weken – speciaal ontworpen voor jonge impactmakers die een steentje willen bijdragen tijdens de corona crisis, maar ook hun skills verder willen ontwikkelen. Met dit programma helpen wij corona initiatieven te verduurzamen om blijvende impact te maken. Klinkt goed?  

Wij bieden drie online trainingsessies, experts als coaches, een netwerk van gelijkgestemden, inspiratie en betekenis in deze bizarre tijd. Als jonge impactmaker investeer je 32 uur (verspreid over 8 weken) in het programma om te leren, te verbinden en bij te dragen aan corona initiatieven.

Er zijn drie opties om hands-on aan de slag te gaan en wij matchen jou aan de hand van je keuze. De opties:

1. Samen met een team zet je je eigen corona initiatief op
2. Samen met een team help je een bestaand initiatief
3. Krijg een team om je bestaande initiatief te versterken

We werken hard aan dit nieuwe programma en zullen starten in juni! Wil jij meedoen? Gaaf! Vul dit formulier in, dan nemen wij contact met je op!

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.