Amsterdam
Gezocht: jongerenpanel MDT Amsterdam
juli 09, 2020

Iedere Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is anders maar de kern blijft hetzelfde. Jongeren ontdekken hun talenten en doen tegelijkertijd wat voor een ander. Maar wie bepaalt hoe MDT eruit moet zien in Amsterdam? Jongeren uit Amsterdam zoals jij, natuurlijk! Jouw kennis en ervaringen zijn zeer waardevol voor de Gemeente Amsterdam. Die gaat namelijk het komende anderhalf jaar experimenteren met MDT in vijf stadsdelen: Noord, Nieuw-West, Zuid, Zuid-Oost en West.

Jij bent de expert!

  • Woon jij in één van de genoemde stadsdelen?
  • Lijkt het je leuk om mee te denken over een goede aanpak voor MDT in Amsterdam? Bijvoorbeeld over: hoe communiceren we met jongeren over MDT? Of hoe moeten trainingen eruit komen te zien?
  • Ben jij tussen de 16 en 27 jaar oud?
  • Wil je vanaf juli regelmatig (virtueel) bijeenkomen en hier €15 per maand mee verdienen?

Meld je aan!

Wil je meer informatie óf wil je je aanmelden? App, bel of mail naar Nikki via 06-57693904 of klundert@st-alexander.nl.

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.