Naam: Isabelle Marchand
Leeftijd: 22
Tags: Positief, open-minded, georganiseerd, doelgericht, op zoek naar wat mensen beweegt en gelukkig met mensen om me heen.
Favoriete vrijetijdsbesteding: Lekker eten en drinken samen met vrienden en familie en dansen (modern en latin).

Studie
In de zomer van 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding International Lifestyle Studies. Tijdens de opleiding leer je hoe je op basis van trendresearch creatieve lifestyle concepten kunt ontwikkelen.

Wat beweegt jou?
Mensen helpen in iets wat er voor hen écht toe doet door mijn kennis en vaardigheden in te zetten. Ik krijg er energie van als ik merk dat mensen nieuwe ideeën opdoen, iets leren of nieuwe inzichten krijgen.

Werkzaam bij S4C sinds …
Februari 2016, begonnen als deelnemer van het eerste programma in Den Bosch en ondertussen al bezig met mijn tweede programma als coördinator. Een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik nu hier zou zijn. Ik leer iedere week nieuwe dingen bij waar ik enorm veel energie van krijg. Komende tijd wil ik me graag meer gaan verdiepen in het vak van coach. En uiteraard gaan we met de nieuwe groep enthousiaste starters een leuk programma tegemoet!

Ontwikkelingen in Noord-Brabant
In 2011 ben ik voor mijn studie in Tilburg gaan wonen en sindsdien heb ik de stad goed leren kennen. Tilburg is van vroeger uit een echte arbeidersstad en heeft veel actieve, ondernemende bewoners en veel Brabantse gezelligheid. De Spoorzone krijgt een enorme creatieve boost van verschillende ondernemers en start-ups waar veel mooie kansen ontstaan voor starters en waar nieuwe initiatieven gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast is Tilburg een echte studentenstad waar studenten na hun studie blijven hangen om hun carrière van start te laten gaan. Ik zie voldoende kansen om een nieuw S4C-programma op te zetten in, ondertussen toch wel, mijn stad!

Mijn advies aan iedereen
Je weet het niet als je het nooit probeert. Ga erop uit en ontdek wat bij jou past, fouten maken mag en niks moet!