NaamMijke Joosten
Leeftijd:31
Tags: Precies, bewust, enthousiast, rustig, nieuwsgierig, speels en kritisch
Talenten: Luisteren, helderheid scheppen, mensen meenemen, organiseren en puntjes op de i zetten.

Studie
Theaterwetenschap & Taal en communicatie (UvA). Hoe breng je een boodschap over? Hoe zorg je ervoor dat alle onderdelen van een tekst of voorstelling samen een geheel worden? Ik heb er geleerd om me steeds afvragen wie het publiek is en of je je doel bereikt met het middel dat je gebruikt. Ook heel nuttig bij het ontwerpen van workshops!

Favoriete vrijetijdsbesteding
Lezen, reizen, films & documentaires, snowboarden

Werkzaam bij S4C sinds …
Februari 2016 – en ik kan bijna niet geloven dat ‘mijn’ eerste programma alweer is afgelopen! Ik deed als deelnemer mee aan Oost V en dat was een hele toffe ervaring met een hele fijne en diverse groep. En toen meteen door als coördinator van Oost VI, beter wordt het niet! Of toch, met Oost VII?!

Wat beweegt jou?
Ik word er blij van wanneer ik dingen beter kan maken: handiger, of mooier, of effectiever. Als ik een beetje glans kan toevoegen, energie kan brengen of als ik iemand kan helpen iets van zichzelf te ontdekken. En ik vind het tof als mensen zichzelf verbazen met nieuwe vragen, antwoorden of inzichten. “Dit was mijn leerdoel, maar ik vind het ook nog eens heel leuk!” bijvoorbeeld : ).

Grootste uitdaging.
Soms zie ik teveel beren op de weg of leg ik de lat te hoog. Dat kost veel energie en levert niet superveel op. Tegelijkertijd vind ik kwaliteit belangrijk; wat je doet, goed doen. Dus zoek ik naar de goeie balans; experimenteren kun je leren..

Wat zal je nooit vergeten.
Het spontane etentje met een paar starters bij een klein tentje in Oost, waar we ineens echt open waren over onze liefste wensen en grootste dromen. Zoveel eerlijkheid en support maakte het programma extra waardevol.

Een tip voor de lezer!
Hou je successen bij! Maak elke dag een lijstje van de 5 bronnen van succes volgens trainer en coach Cor van der Sluis;

– een gewenst, behaald resultaat
– een actie (gepland en gedaan, of: na aarzeling gedaan)
– uitbreiding van je kennis
– een nieuw inzicht (Aha!)
– een geïdentificeerde fout