Sinds februari werkt Steef van Lokven als programma coördinator in Utrecht. Graag stellen we haar aan jou voor!

Naam: Steef van Lokven
Leeftijd: 24
Tags: Aanpakker, Betrokken, Enthousiast, Verantwoordelijk en Gevoelsmens

Talenten: Organiseren, win-win creëren, strategieën omzetten in concrete acties, oplossingsgericht denken en een goed luisterend oor.

Studie
Ik begon aan een bachelor Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies in Nijmegen en kwam in aanraking met de meest complexe wereldproblemen: honger, armoede, ziektes, oorlog, milieu, klimaat, duurzaamheid, noem maar op. Ik creëerde een groot bewust zijn voor mens en maatschappij, maar bleef mezelf de vraag stellen: wat kan ik zelf doen als oplossing voor deze complexe uitdagingen? Ik miste tools en vaardigheden en besloot een master Ondernemerschap te doen. Hierin heb ik mij gespecialiseerd in sociaal ondernemen en hou ik mezelf graag bezig met maatschappelijke organisaties en projecten met de juiste intenties.

Favoriete vrijetijdsbesteding
De wereld ontdekken, dansen op festivals, de natuur induiken, vrienden opzoeken en het liefst een combi van deze vier!

Werkzaam bij S4C sinds …
Februari 2017! Een paar maandjes en nu al onmisbaar leuk!

Wat beweegt jou?
Zodra ik kan meedenken over (nieuwe) plannen voor mooie dingen ben ik al heel snel in mijn nopjes. Ik hou ervan om te observeren en alert te zijn op de dingen om mij heen: in de samenleving, in mijn vriendinnengroep, familie, de wijk, de stad. Er gebeuren zoveel mooie dingen. Groot en klein. Daar wil ik me de rest van mijn leven mee bezighouden.

Grootste uitdaging
Omgaan met veranderingen. Ik kijk op tegen mensen die ergens heel verwachtingsloos in kunnen staan en altijd open staan voor nieuwe en veranderbare plannen. Mijn comfort zone: weten waar ik aan toe ben. Leuk ontwikkelpunt dus!

Wat zal je nooit vergeten
Ik zal nooit vergeten dat ik na mijn sollicitatie via een telefoontje hoorde dat ik in Utrecht het programma mocht gaan coördineren. Blijft toch een mijlpaal, een eerste baan na het afronden van je studie! Ik ben blij dat ik mijn carrière via S4C met impact kan starten en hoop daar nog vele starters in te kunnen inspireren!

Welkom bij het team Steef!