gezondheid & welzijn
Utrecht
Kaartspel voor dieper contact
november 09, 2020

ALLéén samen sterker zet zich in om eenzaamheid tegen te gaan. Met een zelf ontworpen kaartspel faciliteren ze een diepere verbinding tussen mensen. “Het spel vormt een gespreksstarter om in gesprek te gaan over je dromen en angsten: iets wat we allemaal delen.”

Verrassende samenwerking

Het initiatief is ontstaan tijdens deelname aan Missie030 in Utrecht: “Voor ons heeft Missie030 een verrassende samenwerking opgeleverd. Allemaal sterk op een ander gebied, zoals schrijven, netwerken en plannen. We delen dezelfde interesse in mentale gezondheid en hebben samen een mooi initiatief kunnen opzetten. We hebben geleerd dat het goed is om kritisch te zijn op je eigen initiatief en, als het moet, ook je hele plan te kunnen herzien.”

“Naast het verkopen van de spellen, zijn we ook bezig met het doorontwikkelen naar andere thema’s en willen we bijeenkomsten organiseren waar we het ALLéén-spel spelen. Op dit moment zijn we aan het kijken of we dit ook online kunnen doen.

Luister naar de podcast

Het spel is te verkrijgen via de website www.alleen-samensterker.nl. Ook kan je naar ALLéén De Podcast luisteren, waar Jessica iedere twee weken in gesprek gaat over zijn of haar dromen én angsten.

Wil jij ook werken aan een betekenisvolle carrière? Wil jij bijdragen aan een sociale en duurzame toekomst? Lees hier meer over ons trainingsprogramma in Utrecht.

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.