Breda
Meet Rosemarijn!

Meet Rosemarijn! Zij is coördinator van ons gloednieuwe programma in Breda. Als sociaal ondernemer, onderzoeker én ontwerper is zij altijd bezig om een positieve bijdrage te leveren. Hoe zij dat doet? Met haar project ‘Vergeten Fruit’ combineert zij haar fascinatie voor voeding, gezondheid, sociaal en duurzaam ondernemen. Daarnaast is zij deel van het E-health team bij Vilans, daar kan zij haar onderzoekende houding kwijt op het gebied van gezondheid en ouderdom. 

Rosemarijn van de Wiel.
Onderneemster van ‘Vergeten Fruit’, onderzoeker bij Vilans & coördinator 
Starters4Communities Breda.

“Ik ben veel bezig met de manier waarop wij oud worden met leefstijl als belangrijk speerpunt. Enerzijds met wat wij nú kunnen doen om zo gelukkig en gezond oud te kunnen worden en anderzijds als het gaat om ouderdom en ouderdomsziekten.”

– Rosemarijn van de Wiel

Met Starters4Communities gaat zij haar ervaring en ‘bagage’ inzetten om ook anderen te inspireren en te ondersteunen in hun zoektocht hoe zij met hun energie, passie, kennis en kunde iets voor de wereld kunnen betekenen. Daarnaast is zij alumna van Starters4Communities en heeft het hele proces van S4C zelf ook doorlopen. Rosemarijn: “Ik zie het opzetten van dit programma en het coördinatorschap ook als een S4C-trainingsprogramma 2.0, waarin ik mezelf kan uitdagen en ontwikkelen als persoon, coördinator en sociaal ondernemer.”

Wil jij ook ontdekken hoe jij impact kan maken? Kom vrijdag 10 januari naar de open ochtend in Breda. Meer informatie over Breda vind je hier

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.