deelnemer story • gezondheid & welzijn
Nijmegen
Mensen inspireren om van de bank af te komen

“Ik wil mensen inspireren om van de bank af te komen. Zelfs als je je rot voelt, of het gevoel hebt niet zo goed in deze maatschappij te passen.” Naran (Earthling Naran) is oud-deelnemer van Starters4Communities in Nijmegen met een indrukwekkend persoonlijk verhaal.

“Tijdens een depressie was ik ontzettend veel aangekomen. Ik at veel, zat op de bank en dacht: ik wil weer terug in mijn lijf, ik wil me weer fit voelen”. In plaats van te zwoegen in de sportschool, tussen allemaal mensen die er topfit uit zien, vond Naran iets waar hij blij van werd. Hij werd lid van een triatlonvereniging, viel 40 kilo af in twee jaar en finishte onlangs een hele triatlon. “Nu hoop ik anderen te motiveren dat het kan, ook met kleine stappen. Maar wel met iets waar je gelukkig van wordt. Niet omdat het van de maatschappij moet. Ik ben het levende bewijs dat het kan.”

Wil jij ook ontdekken waar jij blij van wordt? Bouwen aan een carrière die bij jou past? Kom naar de open avond van Starters4Communities in Nijmegen en leer alles over onze programma’s. 

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.