deelnemer story • educatie & ontwikkeling
Utrecht
Mindfulness en duurzaamheid stoer en toegankelijk maken

“Het is mijn missie om mindfulness & duurzaam leven stoerder en toegankelijker te maken”. Lisan Teunissen volgt de Fast Track in Utrecht en maakt impact met haar bedrijf Fika. Ze begrijpt als geen ander waarom het bijvoorbeeld zo moeilijk is om grenzen te stellen en mindful of duurzaam te leven. Door het geven van trainingen, geeft ze haar klanten inzicht in eigen talenten, drijfveren en krachten.

Lisan: “Ik doe mee met het programma, omdat ik mijn bedrijf opnieuw inhoudelijk aan het vormgeven ben. Ik wil mijn netwerk in Utrecht vergroten, meer inzicht krijgen in sociale ondernemingen, duurzame initiatieven, gelijkgestemden, maar ook meer leren over ondernemend leiderschap en marketing.

Ik vind het geweldig om alle initiatieven in Utrecht te zien en te ontmoeten. Daarnaast heeft het mij aangezet om echt stappen te nemen en de workshops te vertalen voor mijn eigen bedrijf. Ik ben uit mijn ivoren toren gekomen en op social media op @mevrouwfika te volgen en heb nog 100 andere nieuwe ideeën!”

Wil jij ook impact maken in 2020? Kom 21 januari naar de open avond van Starters4Communities in Utrecht. Meer info en aanmelding vind je hier.

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.