Ontwikkelprogramma voor gemeenten

Gemeenten worden geconfronteerd met grote sociale en duurzame vraagstukken. Er zijn nieuwe oplossingen nodig die breed gedragen worden. Sociaal ondernemers zoeken naar deze oplossingen en zijn een belangrijke schakel voor vernieuwing in de gemeente. Het effectief faciliteren van sociaal ondernemerschap als gemeente is echter lastig. Vanuit de andere kant weten sociaal ondernemers vaak niet de weg te vinden binnen de gemeente en blijft veel potentieel onbenut. Om deze reden organiseren Starters4Communities en Social Enterprise NL dit programma “Sociaal ondernemen met gemeenten”. 

Download onze flyer een lees verder. Interesse? Neemt contact met ons op voor een vrijblijvende gedachtewisseling.

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.