event

S4C 10 jaar!

Feest mee ter ere van het 10-jarig jubileum van Starters4Communities

Op 1 december 2023 vindt het Starters4Communities 10-jarig jubileumfeest plaats. We zijn verheugd om ons netwerk uit te nodigen voor dit bijzondere evenement. Samen met onze partners uit het hele land willen we dit belangrijke moment vieren. Verwacht een bonte mix van impactondernemers, overheden, organisaties uit de sociale sector, fondsen, onderwijsinstellingen en voormalige S4C-medewerkers. Naast een feestelijke borrel met heerlijke hapjes, verzorgd door restaurant POF, bieden we ook een inhoudelijk programma, vindt de uitreiking plaats van de S4C Changemaker Awards en zijn er natuurlijk volop mogelijkheden om te netwerken. 

S4C Changemakers Award voor alumni

Nomineer een impactmaker voor de S4C Changemakers Award! Ken jij een oud-deelnemer die zich blijvend inzet voor impact? Iemand die telkens weer een project bedenkt die de omgeving duurzamer maakt, de maatschappij socialer of de wereld een betere plek? Geef dan zijn/haar/hen naam door en vertel waarom jij deze persoon nomineert! 

In de afgelopen 10 jaar is er doorheen het hele land volop impact gemaakt. We hebben onnoemlijk veel voorbeelden mogen meemaken van bijzonder inspirerende personen. Wat tijdens het programma in het klein begon, groeide uit tot stadsveranderende projecten. We kijken vol waardering naar deze mooie, sociale en duurzame impact! Daarom zetten we graag een aantal van deze voorbeelden in het licht tijdens de jubileumviering van S4C.

Tijdens het evenement zullen 3 genomineerden een plek op het podium krijgen om hun project te pitchen en jouw hulpvraag te stellen aan het publiek vol interessante organisaties en partijen. Na de pitch krijg je direct feedback terug!

Hoe werkt het?

Nomineer vóór 3 november jouw impactmaker (oud-deelnemer) via dit formulier. Een jury van experts zal drie personen selecteren die uitgenodigd worden om te vertellen over hun project. Binnenkort maken wij de jury bekend, dus houd onze website of social mediakanalen in de gaten voor updates.

lees verder

alle artikelen

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.