Geslaagde S4C informatie bijeenkomst in Utrecht afgelopen dinsdag!

Utrecht S4COp dinsdag 11 februari organiseerden wij de eerste informatiebijeenkomst voor ons programma in Utrecht. Met ruim twintig aanwezigen hebben we  gesproken over het programma, vragen beantwoord, een teamwork spel gedaan en na afloop geborreld en kennis gemaakt. Er waren veel geïnteresseerden en de eerste deelnemers hebben zich al aangemeld! Heb jij deze bijeenkomst gemist? Niet getreurd: volgende week vrijdag 21 februari is er een tweede informatie bijeenkomst. Deze zal beginnen om 16:00 in de Uithoek, 2e Daalse Dijk 2B, Utrecht. Wil je hier graag bij zijn, mail dan naar Suzan

Het Starters4Communities programma in Utrecht zal in maart van start gaan.  In het bijgevoegd document vind je een overzicht van het voorlopige programma. De precieze inhoud en volgorde van de workshops kunnen nog veranderen, maar de opzet en de data blijven hetzelfde. Vrijdag wordt de vaste programmadag, aangevuld met een aantal zaterdagen: Model programma Utrecht.

Deelnemen aan S4C Utrecht

Zie jij het al helemaal zitten om in Utrecht aan de slag te gaan? Geef je op via deze pagina en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!