educatie & ontwikkeling • sociaal ondernemen
Utrecht
Social Enterprise Days

Partnership for the Goals (SDG 17)

[et_pb_cpt_featured_image2 _builder_version=”4.0.9″][/et_pb_cpt_featured_image2]

Op 21 november 2019 vond The Social Enterprise Days 2019 plaats in Utrecht. Dit jaar hebben de Social Impact Factory, Starters4Communities en de gemeente Utrecht de handen ineengeslagen om de The Social Enterprise Days te organiseren. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen Nederlandse impactmakers en pioniers samen op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemen. Met een inspirerend programma van toonaangevende sprekers, workshops en creatieve sessies werd er aandacht gevestigd op Sustainable Development Goal 17: ‘Partnerships for the Goals’.

Hoe kun je bijdragen aan een toekomst die circulair, inclusief en armoedevrij is? Welke grenzen moet je als bedrijf of organisatie overschrijden om te gaan voor een betere toekomst? En wat levert dat op voor jou, jouw organisatie en de samenleving? Tijdens de Social Enterprise Days 2019 wordt er onderzocht hoe ondernemers, bedrijven, maatschappelijke organisaties én individuen op een slimme manier hun krachten kunnen bundelen om een gezonde, inclusieve en welvarende wereld te bouwen waar we trots op kunnen zijn. Een dag, waarin we werkten aan ‘Grensoverschrijdend samenwerken in de 21e eeuw’ en deelnemers gegarandeerd naar huis gaan met nieuwe perspectieven en connecties.

De aftermovie

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.