Ben jij jong, ondernemend en maatschappelijk betrokken? Ben jij (bijna) afgestudeerd en ga jij voor die inspirerende carrière? Ben jij gefascineerd door social entrepreneurship en mensen die de handen ineen slaan om zelf hun leefomgeving vorm te geven? Dan is Starters4Communities wellicht voor jou!

Wat ga je doen?
Samen met 20 jonge professionals ga jij 5 maanden aan de slag met een uitdagend vraagstuk voorgelegd door een maatschappelijk initiatief of beginnende wijkonderneming. Denk bijvoorbeeld aan een stadsmoestuin waar lokale producten worden verkocht, een upcycle project, een bruisend cultureel centrum waarin muziek en film buren samenbrengt, een Lab waar geïsoleerde vrouwen worden gematcht aan designers om samen een mode label te starten – en meer! Lokale initiatieven dus met maatschappelijke impact. Initiatieven die met jouw hulp nog veel meer kunnen bereiken!

Wat bieden wij?
Uiteraard word je goed voorbereid op je taak. Het programma bestaat uit 20 bijeenkomsten waarvan tien workshops in sociaal ondernemen. Wij reiken jou de tools en vaardigheden om innovatie vraagstukken aan te kunnen pakken. Het gehele programma draait om “leren door te doen” en zo breng je nieuwe kennis direct in de praktijk. Je doet skills op die er op de huidige arbeidsmarkt echt toe doen! Je leert samenwerken met mensen van verschillende achtergronden en experimenteel en vraaggericht te ontwerpen en implementeren. Je doet vakinhoudelijke kennis op over crowdfunding, businessmodellen, pitchen, marketing, sales, fondsenwerving, evaluatiestrategieën en nog veel meer! Hiernaast besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Zelfkennis en talentontwikkeling zien wij als de motor voor succes!

Nadia-Pol-

Nadia: “Nadat velen mij waarschuwden voor ‘het grote zwarte gat’ waar ik in zou vallen na het afstuderen, besloot ik om het heft in eigen handen te nemen. Ik kijk terug op een leerzame en inspirerende tijd, de perfecte start voor mijn carrière. En dat diepe, zwarte gat, daar ben ik gewoon ingesprongen. Alleen als je uit je comfort zone stapt en in het diepe springt, daag je jezelf uit.”

Aan het eind heb je vaardigheden opgedaan om als sociaal ondernemer of als ondernemend professional bij een organisatie te starten. Je hebt een sterker cv en een stevig professionele netwerk opgebouwd. Van de 278 deelnemers die al deelnamen aan onze programma’s vond maar liefst 56% al voor afloop van het traject werk op niveau, en begon 27% voor zichzelf. Ben jij er klaar voor om jouw carrière te kickstarten?

Meer weten?
Vul dit formulier in voor meer informatie over onze programma’s. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

De eerst volgende programma’s starten op:

Den Haag start eind  januari 2016.
We vertellen je alles over dit programma op dinsdag 12 januari om 19:00 uur.
Adres: Clubhuis Building Better People, Steenwijklaan 500, 2541 RX Den Haag (ingang aan de kant van de Dedemsvaartweg!).

De Achterhoek start op 22 februari 2016.
We vertellen je alles over dit programma op maandag 18 januari om 20:00 uur.
Adres: BS22, Beltrumsestraat 22, Groenlo

Den Bosch start op 3 maart 2016.
We vertellen je alles over dit programma op dinsdag 26 januari om 19:30 uur.
Adres: Spark Campus, Graafsebaan 3, 5248 JR Rosmalen

Utrecht start in maart 2016.
We vertellen je alles over dit programma op dinsdag 2 februari om 19.00 uur.
De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met:

Amsterdam: Aukje (06 – 4401 4365) of per email naar aukje@s4c.tamarslooves.nl
Utrecht: Joeri (06 – 4081 5081) of per email naar joeri@s4c.tamarslooves.nl
Den Haag: Daisy (06 – 2461 3060) of per email naar daisy@s4c.tamarslooves.nl
Achterhoek: Marjolijn (06 – 1090 6672) of per email naar marjolijngerritsen@s4c.tamarslooves.nl
Den Bosch: Benthe (06 – 40662705) of per email naar benthe@s4c.tamarslooves.nl

AAA-website-Thmuble