Ben jij gefascineerd door sociaal ondernemerschap en mensen die de handen ineen slaan om zelf hun leefomgeving vorm te geven? Of heb je zelf een geweldig goed business-idee en wil je daar onmiddellijk mee aan de slag? Dan is Talentbase voor jou!

TalentBase is voor ondernemende starters op de arbeidsmarkt, die willen investeren in zichzelf, en die het verschil gaan maken in de toekomst.

Wat ga je doen?

Samen met andere deelnemers ga jij 5 maanden aan de slag. Met een uitdagend vraagstuk voorgelegd door een maatschappelijk initiatief of met je eigen start-up. Het programma bestaat uit 20 bijeenkomsten waarvan tien workshops in o.a. (sociaal) ondernemen, en vindt plaats op de SPARK Campus bij Den Bosch. Het gehele programma draait om “leren door te doen” en zo breng je nieuwe kennis direct in de praktijk. Je doet skills op die er op de huidige arbeidsmarkt echt toe doen! Het eerstvolgende programma van Talentbase start op 17 september.

Quote-van-oud-deelnemer-Nadia

Programmalijnen

In Talentbase bundelen twee verschillende talentontwikkelingsprogramma’s hun krachten. Jij kiest één lijn en profiteert van de kennis en kunde van beide.

Starters4Communities: Wijkinitiatieven met maatschappelijke impact

Als deelnemer aan Starters4Communities werk je samen met ondernemende bewoners aan innovatieve, bottom-up en financieel duurzame wijkinitiatieven. Denk bijvoorbeeld aan een stadsmoestuin waar lokale producten worden verkocht, een upcycle project, een bruisend cultureel centrum waarin muziek en film buren samenbrengt, een Lab waar geïsoleerde vrouwen worden gematcht aan designers om samen een mode label te starten – en meer! Lokale initiatieven dus met maatschappelijke impact. Initiatieven die met jouw hulp nog veel meer kunnen bereiken!

CrowdEffect: starten met jouw onderneming

Als deelnemer ontwikkel jij jouw business-idee, in nauw contact met jouw klantenkring. Je krijgt inspiratie van andere (sociaal) ondernemers, werkt stap voor stap je eigen business uit, werkt aan je ondernemerstalent en bereid je voor op een innovatieve start van jouw onderneming. En als jij er klaar voor bent kan jouw business mee in de challenges van het Crowdeffect platform.

Meer weten? Vul dit formulier in voor meer informatie over ons programma. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Het programma start op 17 september. Inschrijven kan nog! 

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met:

  • Starters4Communities: Raoul (06 – 5514 3218) of per email naar raoul@s4c.tamarslooves.nl
  • Crowd Effect: Kike (06- 22936844 ) of per email naar deplannerij@gmail.com

AAA-website-Thmuble