vacature • nieuws

Nederland

Vacature Coördinator Kwaliteit & Methodiek

24 uur per week
Start mid-februari 2021

  • Reageren kan tot en met zondag 7 februari
  • Op maandag 8 februari berichten we een selectie van kandidaten die we op donderdag 11 februari willen interviewen – houd deze dag alvast vrij!

Over de functie

Jij krijgt de verantwoordelijkheid om inhoudelijk mee te denken met de programmacoördinatoren over de juiste opzet en invulling van de trainingsprogramma’s en de inhoudelijke trainingen en werkvormen. Hierbij ligt de focus voornamelijk op de implementatie en doorontwikkeling van de leerlijn waarin we gebruik maken van de design thinking methodiek & deelnemers helpen hun ondernemend leiderschap te versterken. 

We hebben jou nodig om de kwaliteit van onze programma’s te monitoren en zo hoog mogelijk te houden. We zoeken iemand die zowel inhoudelijk mee kan denken over de leerlijn en invulling van onze trainingsprogramma’s, alsmede de processen eromheen organiseert. Je zorgt voor goede communicatie en afstemming tussen de verschillende programma teams en hebt een signaleringsfunctie. 

Kortom, we zoeken iemand met visie, die didactisch goed onderlegd is en er lol in heeft om processen te optimaliseren! 

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.