Utrecht

Vacature Coördinator Missie 030

Utrecht – 32 uur
Vanaf juli 2020 t/m februari 2021

  • Reageren kan tot en met vrijdag 12 juni
  • Gesprekken staan gepland op woensdag 17 en donderdag 18 juni

Missie 030 biedt jongeren in de leeftijd van 16-27 jaar een plek om zich te ontwikkelen en maatschappelijke impact te maken. Missie 030 bestaat uit een trainingsprogramma met een gemotiveerde groep jongeren en persoonlijke coaching. Tijdens het programma maken jongeren maatschappelijke impact door aan de slag te gaan bij een sociaal ondernemende organisatie of door een eigen project te starten. Jongeren leren vaardigheden in sociaal ondernemerschap en werken aan hun persoonlijk leiderschap en groei. We zoeken een coördinator om het huidige team te versterken voor de opzet van de twee Missie 030-programma’s die na de zomer starten.

Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de vacature en reageer uiterlijk 12 juni!

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.