Rotterdam

Vacature Coördinator GLOWUP! Rotterdam

24 uur per week
Juli 2020 t/m juli 2021

  • Reageren kan tot en met zondag 14 juni
  • Gesprekken staan gepland op vrijdag 19 juni
  • Vragen? Neem contact op met Kimberlij Hermeler, 06 4161 4448

GLOWUP! biedt jongeren in de leeftijd van 18-27 jaar  een plek om zich te ontwikkelen en maatschappelijke impact te maken. Het GLOWUP!-programma bestaat uit wekelijkse trainingen met een gemotiveerde groep jongeren en persoonlijke begeleiding van je eigen gids. Tijdens het programma maken de jongeren maatschappelijke impact door aan de slag te gaan bij een sociaal ondernemende organisatie of door een eigen project te starten. Jongeren leren vaardigheden in sociaal ondernemerschap en werken aan hun persoonlijk leiderschap en groei. De eerste programma’s zijn nog in volle gang. We zoeken een coördinator om het huidige team te versterken voor de tweede lichting van GLOWUP! Rotterdam die na de zomer zal starten.

Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de vacature en reageer uiterlijk 14 juni!

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.