Nederland

Vacature Marketing & Communicatie

24 uur per week
Per januari 2021

  • Reageren kan tot en met zondag 6 december
  • Op maandag 7 december berichten we een selectie van kandidaten die we op woensdagochtend 9 december willen interviewen – houd deze dag alvast vrij!

Over de functie

Jij krijgt de verantwoordelijkheid over onze marketingstrategie en de uitvoering hiervan. Onze organisatie onderneemt diverse activiteiten met veel impact voor onze deelnemers, maatschappelijke organisaties en sociale en duurzame start-ups, het ecosysteem en de samenleving. We barsten dus van de mooie verhalen. We hebben jou nodig om deze verhalen sterk te vertellen via diverse media!

We zoeken iemand die zowel oog heeft voor de ontwikkeling van onze strategie, en deze direct weet uit te voeren. Starters4Communities ontwikkelt zich snel en heeft een grote ambitie. Het is aan jou om – samen met de directie – S4C te positioneren als dé opleider in bottom-up sociaal ondernemerschap. Content schrijven is een belangrijk onderdeel van de rol. Kortom, we zoeken iemand met visie en creativiteit die ook van aanpakken houdt!

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.