Vacature

Vacature Office manager

16 uur per week
Per 7 december 2020

  • Reageren kan tot en met dinsdag 24 november
  • Op woensdag 25 november berichten we een selectie van kandidaten die we op vrijdag 27 november willen interviewen – houd deze dag alvast vrij!
  • De beoogde startdatum is 7 december. Uiteraard houden we rekening met geplande vakanties en andere werkgevers.

We zoeken een officemanager die alles achter de schermen regelt voor ons groeiende team, zodat wij nog meer impact kunnen maken. Jij ondersteunt de directie, programmacoördinatoren en teamleden en draagt zorg voor een ijzersterke, efficiënte organisatie. 

Je bent de energieke spin in het web, die strategiedoelen en deadlines weet te vertalen in strakke planningen die goed gemonitord worden. Je bent het klankbord voor de directie om onze impact-first organisatie verder te versterken.

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.