vacature • nieuws
Amsterdam | Den Haag | Eindhoven | Groningen | Nijmegen
Young Impactmakers zoekt Taskforce
maart 02, 2021

Wil jij meebouwen aan DE landelijke community voor jong sociaal ondernemend Nederland? Word jij razend enthousiast van het samenbrengen van de nieuwe generatie impact ondernemers en intrapreneurs? Vind jij het leuk om evenementen te organiseren? Lees dan snel verder!

Wat gaan we doen?
YIM is in 2021 een nieuwe samenwerking aangegaan met Futureproof (het landelijke programma voor jongeren tussen 16 en 27 in sociaal ondernemerschap).

Deze uitbreiding betekent dat we straks in Amsterdam, Groningen, Den Haag, Nijmegen en Eindhoven actief zijn.

Elke stad krijgt zijn eigen taskforce, bestaande uit 5 vrijwilligers, wiens verantwoordelijkheid het is om een lokale community te bouwen en 7 impact-volle events te organiseren.

Zo bouwen we zowel lokaal als nationaal aan een sterke YIM community. 

YIM TASKFORCE

Voor elke YIM taskforce zijn we op zoek naar enthousiastelingen die samen met ons de community willen faciliteren. Het is aan jullie team om online en offline programmering te organiseren voor de impactmakers uit jouw stad.

INFO BIJEENKOMST 11 maart
Donderdag 11 maart 17.00 – 18.00 organiseren we een info bijeenkomst. Tijdens dit event zullen we alles vertellen over YIM en de taskforce, ontmoet je het team en nemen we de tijd voor al jullie vragen! Deelname is geheel vrijblijvend, we vinden het leuk jullie te ontmoeten! Je kan je hieronder aanmelden.

 

Futureproof en Young impactmakers is onderdeel van het actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd (MDT). MDT is de ontdekkingsreis voor jongeren naar de beste versie van henzelf. Een kans voor jongeren om hun talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst. Hun persoonlijke ontwikkeling en vrijwillige inzet voor anderen maakt onze samenleving sterker. MDT brengt mensen met verschillende achtergronden en leeftijden dichter bij elkaar.

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.