deelnemer story
Nijmegen
Tara nam deel aan Fast Track via haar werkgever
“Ik miste het sociale aspect. Uit je hoofd gaan en ‘iets’ doen”. Tara Hesusius kon na haar studie Milieu en Maatschappij meteen aan de bak. Wow! Vanuit haar bijzondere interesse voor duurzaamheid, ging zij aan de slag bij een commercieel adviesbureau voor bodemonderzoek. Toch miste zij iets…
Ze ging praten met haar werkgever en mocht deelnemen aan de Fast Track bij Starters4Communities in Nijmegen. Haar ideeën over duurzaamheid, samenwerken en verbinding waren hier helemaal op zijn plek. Zij werkte met Waste Works aan de Awarenesstegel. Een kleurrijke tegel gemaakt van afval, om bewustwording te creëren voor circulaire economie.
Tara: “Ik geloof dat je met goed contact met elkaar en internationale samenwerking problemen op het gebied van duurzaamheid kan oplossen. Zelf heb ik veel buitenlandse contacten vind ik het belangrijk om culturele verschillen te overbruggen. Dat ik hier iets mee wilde doen, speelde altijd al in mijn achterhoofd. Starters4Communities was nét dat zetje dat ik nodig had om er ook echt iets mee te gaan doen.”

 

Wil jij ook ontdekken waar jij blij van wordt? Bouwen aan een carrière die bij jou past? Kom naar de open avond van Starters4Communities in Nijmegen en leer alles over onze programma’s. 

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van impact projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.